TestimonialeAndreea

  Nota 2000! Cel mai bun fotograf! A fost o placere să ne fotografiezi... și ce fotografii! Wow! Mulțumim din suflet pentru tot! Abia așteptăm următoarea ședință foto! Tot respectul! Mulțumim! Nu mă satur de fotografii. Le-am văzut de 15 ori.

Simona

  Vreau să îți mulțumesc încă o dată pentru tot! Suntem super încântați de ce ai făcut! Amintirile din ziua aceasta specială pentru noi, sunt superbe datorită ție! Mulțumim mult pentru minunatele cadre, Cătălin! Ești un adevărat profesionist, care demonstrează multă implicare și seriozitate! Te recomand oricând cu încredere și căldură!

Loredana

  Întotdeauna mă uit cu drag la fotografii și sunt sigură că am făcut cea mai bună alegere! Ți-am mulțumit și atunci, dar îți mulțumesc și acum!

Cătălina

  Implicat, pasionat și foarte ambițios. Un adevărat profesionist, atât prin reușite cât și prin atitudine.

Violeta

  Un adevarat profesionist! Talentat și foarte atent la detalii. Mulțumim mult pentru munca depusă și pentru că ne-ai suportat.

Larisa

  Suntem foarte mulțumiți de serviciile oferite. Atât la nuntă, cât și la botezul fetiței noastre ai fost minunat. Ai dat dovadă de punctualitate, promptitudine, seriozitate, ai reușit să ne oferi cele mai de preț amintiri la o calitate excelenta! Îți mulțumim! Te vom recomanda cu drag!

Camelia

  Mă bucur că exiști

Violeta

  Hmm... fără cuvinte! Mulțumim din suflet.

Simena

  Felicitari pentru cadre. Sunt super cinematice.