Horia Brenciu şi… Crişan, concert Ploieşti – 9 mai 2012 | foto/video

Update: şi VIDEO

Tocmai ne-am întors de la concertul Horia Brenciu şi HB orchestra – concertul de la Ploieşti – care a fost un concert de 3 ore şi jumătate. Un concert foarte fain, un concert nebun ca Brenciu… cu 85% piese din repertoriul internaţional şi naţional şi restul piese HB.

Ştiam la ce să mă aştept… pentru că-i văzusem anul trecut. Ce spuneam atunci, este valabil într-o mare măsură şi pentru ce s-a întâmplat în seara asta.

Horia Brenciu – mai corect ar fi… Horia Brenciu Band, pentru că de fapt pe scenă au fost 10 muzicieni care au cântat (aproape toţi) multe melodii celebre (inclusiv “Floricele pe câmpii… hai să le-adunăm copii) în stilul propriu şi decât vreo 2 piese proprii.  Cea mai mare parte a publicului a fost în extaz. Unii ar fi preferat să audă însă mai multe cântece ale lui Brenciu. Dar… a fost foarte bine.

Publicul a fost în extaz, dar nici nu aveam cum să fie altfel. Cei de pe scenă au fost foarte ok.

A fost invitată să cânte şi Lucia Dumitrescu (backing pentru Elena Gheorghe la Eurovision, backing la fosta emisiune a Andrei de la Pro – O la la, concurentă la Vocea României).

Spre bucuria noastră a venit şi Max (de la Vocea), care – evident – a fost senzaţional… şi a mai şi cântat o piesă tare faină: She’s The One a lui Robbie Williams.

A fost un concert plin de voie bună, cu muzică faină, dar şi cu interludii pline de spontaneitate, artişti foarte buni, mulţi copii simpatici, dibaci şi cu replici bune în public, dar şi câteva doamne şi domnişoare pofticioase… şi câţiva domni plictisiţi.

Am încercat să fac şi câteva poze, dar cu o săpunieră… ce să iasă ?! Anyway… cel puţin a scos nişte filmuleţe cât de cât, pe care din păcate nu am reuşit să le editez/uploadez în timp util. Voi reveni şi cu ele.


        

4 gânduri despre „Horia Brenciu şi… Crişan, concert Ploieşti – 9 mai 2012 | foto/video

  1. SUPER CONCERTUL MAI ALES CA L-AM PUPAT………….. MAI VREAU ODATA

    RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.