Accident în cartierul Albert | Ploieşti – 31 ianuarie 2012 (FOTO)În dimineaţa asta am ajuns în dreptul unui accident la câteva momente după ce s-a petrecut. Asta înseamna că nu am văzut ce şi cum s-a întâmplat. Cert este însă că niciunul dintre cei deja opriţi (asta pentru că nu puteau să treacă) nu-i întreba pe cei implicaţi în accident dacă este cineva rănit, dacă au nevoie de ajutor…

Cele două benzi de circulaţie pe sensul pe care se produsese accidentul erau blocate şi toţi cei care nu puteau să treacă erau ţinuiţi în maşini (expresie de prompteristă). Eu veneam de pe contrasens şi iniţial am oprit maşina pe banda a 2-a a sensului meu, exact în dreptul maşinii care era cea mai expusă (pentru a proteja oarecum respectiva zonă)… am coborât în grabă şi i-am întrebat în primul rând dacă sunt răniţi/loviţi pe cei din maşina de lângă mine, maşină căreia îi săriseră şi airbag-urile. Apoi şi pe ceilalţi. Am sunat apoi la 112 şi am anunţat accidentul, informând operatoarea despre accident, faptul că o doamnă este uşor rănită şi încercând să dau cât mai multe detalii despre accident, locul în care s-a produs şi starea celor implicaţi în accident.

După ce s-au mai liniştit toţi şi au plecat din zona expusă, am mutat şi eu maşina să le permit celor de pe benzile blocate să intre pe banda 2 de pe contrasens.

Nu ştiu din ce cauză s-a produs accidentul şi nici nu i-am terorizat cu întrebări cretine mai ales în astfel de momente pe cei implicaţi (că doar nu-s jurnalizd), însă era evident faptul că maşina roşie din fotografii, a lovit Loganul în spate, proiectându-l în maşina parcată pe trotuar.

Am plecat numai după ce au sosit echipajele de la Ambulanţă şi SMURD, cărora le-am şi indicat persoana rănită.

Dacă cineva înţelege că am scris textul de mai sus doar ca să mă dau rotund, e un mare bou. Chestia într-adevăr urâtă este că nu interesa pe nimeni dacă un om implicat în accident are nevoie de ajutor. E chiar trist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.